Yogabeach geeft de volgende soorten yogales


Yoga Hatha

Hatha yoga is een fysieke vorm van yoga en kenmerkt zich door een afwisseling van in-en ontspanning, kracht en souplesse, beweging en stilte. Het brengt balans in tegenstellingen en zo meer balans in je leven. De lessen van Yogabeach zijn afwisselend en nooit hetzelfde. De oefeningen volgen elkaar op in een vloeiende beweging waardoor een flow ontstaat.

Yoga Easy

Easy yoga is hatha yoga met eenvoudige oefeningen en (nog)meer ruimte voor ontspanning en meditatie. Deze les is vooral gericht op ontspanning, ontstressen en leren loslaten.

Yoga voor mannen

Yoga is voor iedereen en dus ook voor mannen. Uiteraard kunnen mannen in iedere les meedoen. De les speciaal voor mannen is niet heel anders dan de hatha yogales maar de uitvoering van de houdingen is meer aangepast aan het mannelijke lichaam. Deze les is zeker niet verboden voor vrouwen.

 • Warm, gezellig, grappig, duidelijk en passie voor haar vak. Zo is Michelle in mijn hart gekomen.❤️ Op naar nog meer mooie herinneringen maken!

  Nicolette Mittelmeye
  Noordwijk
 • Michelle haar lessen zijn Goddelijk. Het is haar stem, haar betrokkenheid en de verdieping die ze er in brengt, waardoor ik al ruim 8 jaar fan van haar ben en na iedere les heel blij en ontspannen huiswaarts ga......
  Monique van Reisen
  Noordwijk
 • De lessen van Michelle zijn, voor ieder op zijn eigen niveau, in een activerende flow met ruimte voor ontspanning. Alles gaat heerlijk in elkaar over. Door de afwisseling komt alles aan bod en is elke les een verrassing. Hoe heerlijk is dat!
  Lidy Helsloot
  Delft
 • De yoga lessen bij Michelle op het strand zijn leuk en gevarieerd , heerlijk in de buitenlucht.
  Marie-Louise
  Weert
 

Kennismaken met yoga bij Yogabeach?Meld je hier aan voor een gratis proefles