Het hele jaar door organiseert Yogabeach workshops en speciale lessen

In het voorjaar en de zomer meestal lekker op het strand en in het najaar en de winter op de locatie in Voorhout of op een speciale locatie. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus geen lessen te volgen bij Yogabeach om mee te doen. Ook yoga ervaring is niet noodzakelijk. Toch zijn alle workshops interessant voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi. Elke workshop is als een cadeautje, aan jezelf of aan een ander.

YOGA NIDRA


Yoga nidra zorgt er voor dat het stressniveau per direct omlaag gebracht wordt. Het lichaam, de geest en het zenuwstelsel kan diep ontspannen. Een sessie yoga nidra staat gelijk aan 3 uur slaap maar met een dieper effect. Het gevoel van ontspanning kan nog lang doorwerken. Het is een passieve vorm van yoga waarbij geen lichamelijke oefeningen worden gedaan. Omdat je lang stil ligt, is het aan te raden je lekker warm te kleden en een dikke deken mee te nemen. Gewone dekens en kussentjes zijn aanwezig.
Prijs: €12 of met knipkaart

CHAKRA YOGA MET KLANKSCHALEN


Een bijzondere workshop waarbij je energie weer gaat stromen. Chakra’s zijn energiepunten in het lichaam waarlangs, in de ideale omstandigheden, de energie vrijelijk stroomt. Door allerlei omstandigheden ontstaan er blokkades die voor geestelijke en lichamelijke klachten kunnen zorgen. Met yoga worden deze punten aangesproken zodat eventuele blokkades worden verminderd of opgeheven. Klankschalen resumeren ook met chakra’s en hebben dit zelfde effect. Een chakra yogales begeleidt door klankschalen heeft dus een dubbel helend effect. Jeanine Landheer laat tijdens de les de klanken horen die horen bij de oefening.
Prijs: XXXX

Zin in één van deze workshops?Je kunt je nu aanmelden om er bij te zijn..